cazare la predeal cu piscina

Wiki Article



cazare predeal cu ciubar
That includes a cafe serving Romanian Delicacies such as video game dishes, a terrace plus a sauna, Pension Cafe Speranta lies surrounded by fir forests 1.two mi far from Predeal's Centre.

Pentru toate hotelurile afisate in website acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

“Sort staff, really thoroughly clean place, good balcony and ideal breakfast! The space was warm, we had a hairdryer and possibility for boiling h2o for tea”

Situat la marginea oraşului Predeal, Hotelul Orizont pune la dispoziție o zonă de spa şi camere cu aer condiţionat, acces gratuit la Web WiFi şi Television set cu ecran plat.

Strategia noastra este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice on line, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentru toate buzunarele.

Vila dispune de eight camereun residing cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Tot la parter este si bucatarie complet utilata si mobilata zona de luat masa bar.

Typically relatives operate, these hosts will present neighborhood recommendations and in many cases optional foods. Visitor residences occasionally attribute a cozy front room or even a back garden – and remain less costly than most typical hotels.

Positioned on the entrance of Predeal coming from Brasov, Hotel Hart delivers facilities like 2 dining places and also a wellness Middle by having an indoor pool, a sauna, a steam tub plus a scorching tub.

Aici puteti petrece vacante de vis, avand parte de confortul si linistea mult dorita, toate acestea la un pret fara concurenta. Pensiunea Eden are o capacitate totala de cazare cazare in predeal garsoniera de 22 locuri in twelve camere si un apartament, ...

De reținut: este o casuță în copac, în mijlocul naturii și e potrivită exclusiv pentru cei treatment sunt adepții cazărilor rustice.

Pensiunea este localizata pe strada principala a orasului, aproape de centrul orașului, la capătul bulevardului principal. Personalul atent si curtenitor doreste sa va faca sederea cat mai placuta posibil si este intotdeauna ...

Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni info aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor cazare predeal hotel orizont inainte de a va incepe calatoria. Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

Direct Booking isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de cazare in predeal karpaten turism on the web din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi.

Casa four anotimpuri este situata in Predeal cu acces direct din DN1 pe partea dreapta (la two moment cu masina de partie si centrul orasului). Casa in cazare in predelut stil montan treatment imbina elemente din lemn si piatra aerul curat de munte si padurea treatment o inconjoara fac din aceasta un loc perfect pentru odihna si relaxare.

Report this wiki page